Kvinna bibehåller sina värderingar och utvecklas snabbt

[Bransch Försäljning]

Jag inspireras av unga kvinnor som kör och kör och kör! Sedan länge är tjejer mycket bättre akademiskt och ändå är det fortfarande färre kvinnor i ledande roller än män.

Det finns massor av anledningar – en utav dem är att många unga kvinnor behöver förhålla sig mer till hur omgivningen uppfattar dem än vad män behöver göra. Så länge de vill bry sig om nuvarande norm.

Därför fullkomligt älskar jag att coacha unga kvinnor som är ute efter att växa snabbt med 100% integritet. Det är en fröjd att få utmana dessa nya norm-sättande kvinnorna som insett eller är på väg att inse att de är mycket mer givande att vara en del av en omgivning där de kan vara sig själva 24 timmar om dygnet.

I den här texten har jag ett antal kvinnor jag tänker extra på och det gemensamma mellan dem är att de är trötta på att få råd anpassade för individer som ska gå i den ”förbestämda” karriären framåt.  Dessa kvinnor vill själva driva förändringen, på sitt sätt och det skiljer sig väldigt mycket från råden  som de har fått om och om igen.

Jag är säker på att det är därför de uppskattar att bli coachade av mig – för jag kör och kör och kör! Jag accepterar inte ursäkter som stoppar dig från att nå dina mål.